SENSAATIOMAINEN ESITYS! – ESPANJAN TENNISLEGENDA HUIMAAN VOITTOON

Tenniksessä käynnistyi tällä viikolla kevään toinen massakentällä pelattava Masters-turnaus. Tällä kertaa Masters-turnaus pelataan Espanjan pääkaupungissa Madridissa. Lauantai oli espanjalaisyleisölle mieluisa päivä, sillä turnauksen urallaan viidesti voittanut Rafael Nadal esiintyi jälleen pelikentillä.

Espanjan 22-kertainen Grand Slam -voittaja Rafael Nadal on edennyt sensaatiomaisella voitolla Madridin Masters-turnauksen kolmannelle kierrokselle. Nadal kaatoi toisen kierroksen ottelussaan Australian Alex de Minaurin suoraan kahdessa erässä 7-6, 6-3 -lukemin.

De Minaur oli sijoitettu turnauksessa kymmenenneksi. Espanjalainen kohtaa kolmannella kierroksella Argentiinan Pedro Cachinin. Argentiinalainen kaatoi toisen kierroksen ottelussa 20. sijoitetun Yhdysvaltain Frances Tiafoen kolmessa erässä. Neljännellä kierroksella voittaja kohtaa joko Tshekin Jiri Leheckan tai Brasilian jättiyllätyksen järjestäneen Thiago Monteiron. Monteiro kaatoi toisella kierroksella Kreikan tennistähti Stefanos Tsitsipasin, kuten Penkkiurheilu.com aiemmin uutisoi.

Nadalin ottelussa espanjalainen karkasi heti murrolla johtoon, mutta menetti kahdesti tämän jälkeen syöttönsä. Lopulta 4-3 -tilanteessa espanjalainen mursi takaisin ja vei erän katkaisupeliin, jossa viides eräpallo toi voiton 8-6 -lukemin.

Toisessa erässä Nadal syötti avauserää laadukkaammin eikä päästänyt australialaista kertaakaan edes 40-40 -tilanteeseen. Espanjalainen voitti erän kahdella murrolla 6-3 -lukemin.

Ottelu oli pelaajien välillä toinen kahden viikon sisään. Reilu viikko sitten de Minaur oli parempi kahdessa erässä Barcelonan ATP-500 -kisassa.

Artikkeli Sensaatiomainen esitys! – Espanjan tennislegenda huimaan voittoon julkaistiin ensimmäisen kerran sivustolla Penkkiurheilu.com.

2024-04-27T23:16:15Z dg43tfdfdgfd