JESSE PULJUJäRVI SAI KETSUPPIPULLON AUKI

Jesse Puljujärvi onnistui toistamiseen peräkkäin maalinteossa viime yönä. NHL-yön suomalaistehomiehenä hääri Eeli Tolvanen.

Vaikean alkukauden jälkeen Puljujärvi viimeisteli maalin toisessa peräkkäisessä pelissä. Syötön Puljujärven osumaan tarjosi Valtteri Puustinen. Pittsburgh voitti Carolinan 4-1.

Tolvanen oli Seattlen tähti, kun hän teki maalin ja syötti kaksi joukkueen ottaessa selvän 4-0-voiton Anaheimista. Kaapo Kakko sai syötön tililleen, kun Rangers kaatoi Philadelphian jatkoajalla 6-5. Samalla Rangersista tuli ensimmäinen joukkue, joka varmisti paikkansa pudotuspeleissä.

Matias Maccelli sai tililleen 1+1, kun Arizona kukisti Columbuksen 4-2. Arizonan debytantti, entisen kapteeni Shane Doanin poika, Josh Doan iski heti kaksi maalia.

Colorado ja Montreal onnistuivat maalinteossa heti ensimmäisen minuutin sisään ja Joel Armia iski 14 minuutilla Montrealin 2-1-johtoon. Ne jäivät lopulta myös ottelun loppulukemiksi.

Mikko Rantanen syötti Coloradon ainokaisen. Juuri jatkosopimuksen tehnyt Justus Annunen torjui Coloradon maalissa 25 kertaa.

Nashvillen pisteputki venyi jo 18 ottelun mittaiseksi, kun se onnistui kellistämään Vegasin jatkoajalla 5-4. Juuse Saros torjui Nashvillen maalissa 31 kertaa.

Aleksander Barkov palasi takaisin jäille ja syötti heti yhden Flordan maaleista, mutta Boston nappasi pisteet 4-3-voitolla. Eetu Luostarinen sai myös syöttöpisteen tililleen.

NHL:n tulokset:

Florida-Boston 3-4

Rangers-Philadelphia 6-5 ja.

Pittsburgh-Carolina 4-1

Washington-Detroit 4-3 ja.

Toronto-New Jersey 3-6

Nashville-Vegas 5-4 ja.

Winnipeg-Edmonton 3-4 ja.