ARGENTIINAN TENNISTäHTI NOUSI SUOSTA! – USKOMATON VOITTO MADRIDIN MASSOILLA

Madridin Masters-turnauksessa pelattiin sunnuntaina alakaavion kolmannen kierroksen ottelut pakettiin, joten kahdeksan ensimmäistä pelaajaa on nyt selvillä neljännelle kierrokselle. Yksi neljännen kierroksen pelaaja on argentiinalainen tennistähti, joka nousi todella tiukasta paikasta hienoon voittoon.

Argentiinan tennistähti Francisco Cerundolo jatkoi vahvaa massakenttäkautta kaatamalla Madridin Masters-turnauksen kolmannella kierroksella toisen sijoitetun pelaajan. Cerundolo kaatoi kuukauden huilin pitäneen Yhdysvaltain Tommy Paulin kovassa kolmen erän taistelussa 6-7, 6-4, 6-2 -lukemin.

Argentiinalainen ATP-listan sijalla 22 oleva nuori pelaaja kohtaa neljännellä kierroksella Saksan Alexander Zverevin, joka kaatoi omassa kolmannen kierroksen ottelussaan Kanadan Denis Shapovalovin. Lähes kaksituntinen ottelu meni saksalaiselle suoraan kahdessa erässä.

Cerundolo pääsi nopeaan tahtiin avauserässä Paulia vastaan murrolla johtoon, mutta menetti erän puolivälissä syöttönsä. Argentiinalainen mursi kuitenkin takaisin 5-5 -tilanteessa ja pääsi syöttämään erää nimiinsä, mutta ratkaisevaan syöttövuoroon Cerundolo teki kaksi tuplaa sekä kaksi helppoa virhettä, ja Paul mursi nollille. Katkaisupeli meni lopulta yhdysvaltalaiselle useamman minimurron jälkeen 9-7 -lukemin.

Toisessa erässä molemmat pitivät syöttöjään erinomaisella varmuudella. Lopulta 5-4 -tilanteessa Cerundolo otti murron ja vei erän nimiinsä. Kolmas erä alkoi argentiinalaisen osalta nihkeästi, sillä Cerundolo sai pelastaa ensimmäisessä syöttövuorossaan viisi murtopalloa. Erässä edettiin 3-2 -tilanteeseen asti syöttöjä pitäen, mutta tätä seurasi Paulin kaksi perättäistä menetystä ja samalla otteluvoitto argentiinalaisen nimiin.

Tiistaina pelattavan neljännen kierroksen ottelun voittaja kohtaa puolivälierässä joko Puolan Hubert Hurkaczin tai Yhdysvaltain Taylor Fritzin.

Artikkeli Argentiinan tennistähti nousi suosta! – uskomaton voitto Madridin massoilla julkaistiin ensimmäisen kerran sivustolla Penkkiurheilu.com.

2024-04-29T11:22:16Z dg43tfdfdgfd