NELJäNNEN SARJATASON VJS ANTOI KYLMää KYYTIä VEIKKAUSLIIGASEURALLE SUOMEN CUPISSA

Suomen Cupin toistaiseksi suurin yllätys näki päivänvalonsa keskiviikkoiltana Vantaalla.

Suomen neljänneksi korkeimmalla sarjatasolla Kakkosessa pelaava VJS kukisti veikkausliigaseura Gnistanin tyylipuhtaasti 3-0, ja eteni cupin viidennelle kierrokselle.

Gnistan lähti otteluun luonnollisesti valtavana ennakkosuosikkina, vaikka se olikin hävinnyt kolme peräkkäistä veikkausliigaottelua, joista viimeisimmän tylysti Hakalle 0-3. Gnistan-luotsi Jussi Leppälahti käytti varsin merkittävää rotaatiota VJS:n vieraana.

Ottelun kaikki kolme maalia nähtiin viimeisen 20-minuuttisen aikana. Vaihdosta kentälle tullut Patrik Ahonen nousi isäntien suureksi sankariksi iskettyään kaksi täysosumaa Gnistanin verkkoon. Myös Kevin Nurmi onnistui kertaalleen maalinteossa.

Gnistania lukuun ottamatta kaikki muut keskiviikkoiltana pelanneet veikkausliigaseurat voittivat omat ottelunsa ja etenivät cupin viidennelle kierrokselle. SJK ja EIF saivat taistella tosissaan jatkopaikoistaan. SJK iski voittomaalin OLS:n vieraana vasta 88. minuutilla. EIF sen sijaan voitti SalPan rangaistuspotkuilla.

OLS-SJK 1-2 (1-0)

The post Neljännen sarjatason VJS antoi kylmää kyytiä veikkausliigaseuralle Suomen Cupissa appeared first on SuomiFutis.

2024-05-08T18:29:16Z dg43tfdfdgfd