ILVEKSELLä SURKEAA - TAAS TULI TURPAAN

Jalkapallon Veikkausliigassa pelattiin perjantaina kaksi ottelua. Ilveksellä ei kulje.

Ilves kärsi taannoin nolon 4-6-tappion nousijajoukkue Gnistanille ja perjantaina tuli jälleen takkiin.

Tällä kertaa SJK oli tamperelaisia parempi. SJK vei perjantain pelin maalein 1-0.

Ottelun ainoa maali syntyi jo reilun puolen tunnin pelaamisen jälkeen. Sen iski rankkarista Jaime Jose Moreno Ciorciari.

SJK johtaa sarjaa. Se on voittanut kaksi peliä ja pelannut kerran tasan. Ilves 10. sijalla kahden tappion ja yhden tasapelin myötä.

FC Inter ja KuPS jakoivat perjantaina pisteet. Ottelu päättyi 1-1-lukemiin.

Jean Botue vei kotijoukkue Interin johtoon avausjaksolla. Axel Vidjeskog sai sauman tasoittaa, mutta hän tyri rankkarin ensimmäisen jakson lopulla. Lopulta 1-1-tasoituksen Pyry Lampinen 79. minuutilla.

Inter on pelannut nyt kahdesti tasan ja hävinnyt kerran. KuPS on pelannut myös kahdesti tasan ja voittanut kertaalleen.

2024-04-19T17:15:30Z dg43tfdfdgfd