YLISTETTY JESSE PULJUJäRVI PALASI ARKEEN

Jääkiekkoilija Jesse Puljujärvi pääsi aiemmin viikolla Suomessa hehkutusotsikoihin katkaistuaan maalittoman jaksonsa. Torstaina Puljujärvi ei onnistunut kuitenkaan maalinteossa.

Puljujärven edustama Pittsburgh Penguins voitti kotiottelussaan NHL:n kellariosaston seuran Columbus Blue Jacketsin 3-2 hallittuaan peliä selvästi. Tehottomuutensa takia Penguins tarjosi vastustajalleen kuitenkin saumaa, jota Blue Jackets ei onnistunut käyttämään.

Kiikaritehoille jäänyt Puljujärvi sai peliaikaa kahdeksan minuuttia ja 40 sekuntia. Hän laukoi maalia kohti kahdesti.

Penguins peluutti myös Valtteri Puustista, joka ei merkkauttanut tehopisteitä. Puustinen pelasi yhdeksän minuuttia ja 44 sekuntia.

Puljujärvi on 15 kauden NHL-ottelussaan tehnyt kolme maalia ja syöttänyt nolla. Suomessa huomattavasti vähemmälle mediahuomiolle jääneen Puustisen tehot 42 ottelussa ovat 4+14=18.

Pittsburghilla on vielä seitinohut mahdollisuus NHL:n pudotuspeleihin. Toiveikkuus on kuitenkin joukkueella varsin matalalla. Siitä kertoo, että Penguinsin tähti Sidney Crosby haluaisi liittyä Kanadan MM-kisajoukkueeseen.

2024-03-29T08:35:28Z dg43tfdfdgfd