NHL:SSä TEHTIIN SELLAISTA, JOTA VIIMEKSI NäHTIIN 2004

Ottawa Senatorsin kausi jääkiekon NHL:ssä ei ole ollut juhlallista seurattavaa, mutta keskiviikkona seuran fanit saivat valoa synkkyyteen.

Senators murskasi Buffalo Sabresin maalein 6-2. Ottelu ratkesi jo ensimmäisessä erässä, jossa Senators takoi peräti viisi maalia.

Moiset murskajaiset yhdessä erässä olivat Ottawalle harvinaista herkkua. Senators oli edellisen kerran tehnyt viisi maalia yhden erän aikana vuoden tammikuussa 2004.

Yhdessä tilastossa Senators nousi myös kauden kärkeen. Se teki neljä ensimmäistä maaliaan kahdeksan minuutin ja 49 sekunnin sisään. Mikään muu joukkue ei ole NHL:ssä tällä kaudella iskenyt neljää maalia ottelun alussa niin nopeaan tahtiin.

Shane Pinto oli Senatorsin tehomies. Hän teki maalin ja syötti kolme.

Joonas Korpisalo torjui Senatorsin maalilla 34 kertaa. Hänet valittiin ottelun kolmostähdeksi.

2024-03-28T06:32:57Z dg43tfdfdgfd