MIRO HEISKASELTA USKOMATON VIIMEISTELY! – DALLAS TIUKAN PAIKAN EDESSä

NHL:n läntisen konferenssin pudotuspeleissä pelataan todella isoista panoksista varhain sunnuntaiaamuna Suomen aikaa. Vegas Golden Knights isännöi kevään ensimmäisessä kotiottelussaan pudotuspelisarjassa Dallas Starsia. Golden Knights johtaa ottelusarjaa 2-0 -voitoin ja tarvitsee enää kaksi voittoa jatkopaikkaan. Ottelun kaksi ensimmäistä erää ovat tarjonneet melkoisia sattumuksia.

Pete DeBoerin valmentama Dallas Stars on pelannut erinomaista jääkiekkoa ottelusarjan kolmannessa kamppailussa Vegas Golden Knightsia vastaan vieraskaukalossa. 40 minuutin pelin jälkeen tilanne on kuitenkin 2-2, vaikka Stars johtaa laukauksissa kotijoukkuetta tylysti 33-17.

Stars karkasi avauserässä 1-0 -johtoon Wyatt Johnstonin maalilla. Toisessa erässä Stars iski toistamiseen, kun Miro Heiskanen viimeisteli nopeasta vastahyökkäyksestä terävällä laukauksella uransa 11. maalin pudotuspeleissä. Heiskanen on pelannut kahteen erään 17.32 minuuttia joka on eniten kaikista Starsin puolustajista.

Starsilla on kahteen erään ollut yli kymmenen laadukasta maalintekopaikkaa ja muun muassa kolme läpiajoa, joista kaksi on ollut Tyler Seguinilla. Golden Knightsin maalilla Logan Thompson on kuitenkin pelannut ehkäpä uransa parasta ottelua torjumalla 31 kertaa kahteen erään.

2-0 -tappioasemasta Golden Knights nousi kahdella erikoistilannemaalilla tasoihin vasten kenttätapahtumia. Ensin Brayden McNabb iski tasavajaalla pelatessa 1-2 -kavennuksen terävällä rannelaukauksella. Kolme minuuttia kavennuksen jälkeen Golden Knightsin ykkössentteri Jack Eichel viimeisteli alivoimalla ylivoimahyökkäyksestä tasoituksen.

Eichelin maalia edelsi Thompsonin uskomaton pelastus Roope Hintzin loistavaan maalintekopaikkaan. McNabb purki Thompsonin torjuman irtokiekon eteenpäin kotijoukkueen maalilta ja tämän Eichel käänsi vastahyökkäykseksi William Karlssonin kanssa. Yhdysvaltalainen pommitti kiekon takakulmaan ohi 15 kertaa kahteen erään torjuneen Jake Oettingerin.

Ottelusta Stars tarvitsee voiton, jotta hallitsevan Stanley Cup -mestarin etumatka ei kasva liian suureksi.

Artikkeli Miro Heiskaselta uskomaton viimeistely! – Dallas tiukan paikan edessä julkaistiin ensimmäisen kerran sivustolla Kiekkofani.com.

2024-04-28T04:59:59Z dg43tfdfdgfd