MIRO HEISKANEN LOISTI - NHL:N SUOMALAISJOUKKUE KäVäISI JO KUILUN PARTAALLA

NHL:n suomalaisjoukkueeksi mainostettu Dallas Stars käväisi jo kuilun partaalla Vegas Golden Knightsia vastaan pelattavan pudotuspelisarjan ensimmäisellä kierroksella. Stars saa kiittää ensisijaisesti Wyatt Johnstonia ja Miro Heiskasta siitä, että se kavensi ottelusarjan 2-1:een.

Dallas haki sarjan ensimmäisen voittonsa pitkän kaavan kautta. Huima trilleri ratkesi jakoerässä Johnstonin tekemään voittomaaliin.

Dallas voitti ottelun 3-2 (1-0, 1-2, 0-0, 1-0). Ottelussa 34 minuuttia ja yhdeksän sekuntia urakoinut Heiskanen kirjautti tehot 1+1.

Johnston vei Dallasin 1-0 -johtoon Heiskasen syötöstä ajassa 11.11. Heiskanen iski Dallasin 2-0 -johtoon, kun ottelun toisesta erästä oli pelattu reilut viisi minuuttia.

Vegas kiri kuitenkin rinnalle Brayden McNabbin ja Jack Eichelin viimeistelemillä maaleilla. Eichel teki tasoituksen alivoimalla.

Dallasin tähtisentteri Roope Hintzin pistetili on yhä avaamatta tämän kevään pudotuspeleissä.

Hintzille tarjoutui kolmannessa ottelussa ylivoimalla huippupaikka, mutta Vegasin maalivahti Logan Thompson veti pitemmän korren.

NHL:n pudotuspelien 1. kierros, tulokset 28.4.:

Tampa Bay-Florida 6-3

Florida johtaa ottelusarjaa voitoin 3-1.

Toronto-Boston 1-3

Boston johtaa ottelusarjaa voitoin 3-1.

Vegas-Dallas 2-3 ja.

Vegas johtaa ottelusarjaa voitoin 2-1.

2024-04-28T06:43:32Z dg43tfdfdgfd