ARTTURI LEHKONEN LOISTI COLORADON TYRMäYSVOITOSSA

Colorado Avalanche on voiton päässä NHL:n toisesta pudotuspelikierroksesta voitettuaan kotiottelussaan sunnuntaina Winnipeg Jetsin maalein 5-1.

Artturi Lehkonen maalasi Coloradon ensimmäisessä erässä 1-0 -johtoon. Nate Schmidt tasoitti avauserässä 1-1:een, mutta sen enempää Jets ei saanut tulostaulun osalta aikaiseksi.

Toisessa erässä Avalanche siirtyi jo 4-1 -johtoon ja peli oli käytännössä taputeltu. Valeri Nitshushkin teki kaksi maalia, joista toisen syötti Lehkonen. Myös Cale Makar pääsi maalin makuun.

Nitshushkin kruunasi kypärätemppunsa kolmannessa erässä. Hän maalasi kolmannen osumansa tyhjiin.

Coloradon Mikko Rantanen jäi ottelussa pisteittä. Hänen tehosaldonsa jäi yhden plussan puolelle.

Joel Kiviranta oli Avalanchen kokoonpanosta sivussa. Hän oli saanut kolhuja edellisessä ottelussa.

Colorado johtaa ottelusarjaa 3-1. Jatkopaikka on sille katkolla seuraavassa matsissa.

2024-04-28T21:30:58Z dg43tfdfdgfd